dissabte, 29 de març del 2014

Pastís senzill de poma

La poma és una fruita que dóna molt de si, es pot utilizar per amanides, per compotes, per elaborar diferents tipus de pastissos. A més a més, tal i com diu el refranc: "An apple a day keeps the doctor away", és una fruita molt saludable!
En aquesta ocasió he escollit un pastís de poma molt ràpid i senzill de fer, i a més a més, és molt bo! Així que "manos a la obra". Salut!



Ingredients
  • 2 pomes Golden
  • Una mica de canyella
  • 70gr farina
  • 100ml llet
  • 2 ous
  • 40gr sucre moreno
  • 20gr mantega fosa
  • 1c.p. llevat tipus Royal
  • Polpa de vainilla
  • Sal

Elaboració
  1. Batre els ous amb el sucre fins que es blanquegin.
  2. Afegir la mantega, la llet i la vainilla.
  3. Incorporar el llevat i la farina tamisada i barrejar bé que no quedin grumolls.
  4. Posar la massa en un motlle.
  5. Pelar i tallar les pomes a làmines fines i afegir-les a la massa.
  6. Empolsinar-ho amb canyella.
  7. Coure-ho a 200º durant 40min.

Ja ho tenim llest per menjar!

2 comentaris:

  1. M'encanten els pastissos de poma!!! Nyam!

    ResponElimina
  2. Núria, doncs aquest és molt senzill, bo i ràpid! T'animo a que el provis.

    ResponElimina