La veritat és que no esperava que fos tan bona, però posant tots els ingredients que hi ha, ho havia de ser per força, i acompanyat d'un bon conill ben adobat, no té preu.
És una recepta molt ràpida, gens elaborada i econòmica que animo que proveu. Salut!
Ingredients
- Patates baby o de tamany petit ecològiques
- Cúrcuma
- Anet
- Pebre negre
- Gingebre
- Herbes provençals
- Alfàbrega
- Llavors de sèsam
- Llavors de lli
- Sal Maldon
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre de vi negre
- 1 conill ecològic
- All, Oli i Julivert
Elaboració
- Coure les patates en una olla amb aigua, sense pelar, de 12 a 20min. Depèn del seu tamany. Jo he utilitzat patates petites de l'hort del sogre i les he bullit 20min.
- Retirar-les en un plat i deixar que es refredin.
- Mentrestant, preparar la maceració de les patates.
- En un morter, posar tots els ingredients, menys l'oli i el vinagre, ressaltant els que més ens agraden. En el meu cas, he posat més alfàbrega. Remenar-ho amb la mà de morter, i al mateix temps pressionar per aixafar una mica les llavors.
- Un cop tot ben barrejat, afegir una mica de sal Maldon, l'oli i el vinagre. Remenar bé. Reposar.
- Un cop les patates s'han refredat, posar-les en una font per anar al forn i macerar-les amb l'adob una bona estona.
- Mentrestant, es pot macerar el conill. En el mateix morter, ja net, posar-hi un punta d'all, aixafar. Afegir julivert talladet ben petit, torna a aixafar i afergir-hi oli mica en mica, mentre es barreja amb la mà de morter. Fer-ne la quantitat mecessària.
- Salar el conill i posar-hi tot l'adob al damunt, ben repartit per tot arreu. Deixar-lo macerar una bona estona. Sempre el deixo una hora mínim.
- Un cop ho tenim tot ben adobat, fer la brasa (en el meu cas, això és cosa del meu home ;)) coure el conill a poc a poc i posar les patates al forn durant 10min. o fins que siguin ben calentes.
Nota: Tots els ingredients utilitzats són ecològics, excepte el julivert, les herbes provençals i la sal Maldon, que són comprats al super. Tot producte ecològic és molt més saborós i sa, i el conill és més molsut.
Nena, he llegit la recepta i m'ha encantat. A veure quan puc fer-la i t'ho dic. Un petonet crack!!!
ResponEliminaOlga!! A la que tinguis un moment prova-la, et lleparàs els dits! A més que les pots utilitzar per qualsevol acompanyament! Un petó guapiii :)
ResponElimina