Ingredients
- 175gr sucre
- 175gr mantega a temperatura ambient
- 7 ous
- 175gr xocolata en pols
- 50gr ametlles mòltes
- 100gr farina
- Melmelada de gerds
- 150gr xocolata fondant
- 100gr margarina
- Batre la mantega i el sucre amb una batedora elèctrica.
- Afegir els rovells d'ou, un a un, sense deixar de batre.
- Barrejar la farina amb la farina d'ametlla i la xocolata en pols.
- Afegir-ho a la mescla anterior. Remenar amb unes varilles manuals.
- Muntar les clares al punt de neu i afegir-les, delicadament, a la mescla anterior.
- Posar el pastís en un motlle cilíndirc de silicona, (si se n'utilitza un altre, cal untar-lo amb mantega perquè no s'enganxi).
- Coure-ho al forn preescalfat a 175ºC durant 10min. Baixar la temperatura a 165ºC i deixar-lo coure 30min. més.
- Deixar refredar i desemotllar-lo. Tallar-lo per la meitat i untar la part inferior amb la melmelada desitjada de gerds o la que més us agradi. Posar l'altre meitat al damunt.
- Fondre la xocolata fondant amb la margarina, al bany Maria, i extendre-la sobre la tarta Sacher. Posar-la a la nevera perquè la xocolata quedi presa.
- Decorar al gust.
Nota: A la típica Tarta Sacher s'utilitza melmelada d'albercoc.
En cas de no tenir xocolata en pols, es pot utilitzar xocolata fondant i barrejar-la amb la mescla d'ou, mantega i sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada