Ingredients
- 2 pomes Golden
- 200ml aigua
- 100gr sucre blanc
- Canyella
- Pasta de full
Elaboració
- Posar a bullir l'aigua i el sucre en un cassó. Deixar bullir fins que es faci un almívar.
- Mentrestant, pelar les pomes, treure'ls-hi el cor i tallar-les primetes en mitja lluna.
- Abaixar el foc i posar la poma a dins durant 3 minutets. Parar el foc i deixar-les reposar 2min. més.
- Treure-les i posar-les sobre paper de cuina perquè s'escorrin bé.
- Tallar la pasta de full a tires d'uns 2-3 dits d'ample. Punxar-la una mica amb una forquilla
- Sobre de cada tira, posar un trosset de poma, una al costat de l'altre, que es toquin. La part rodona de la poma ha de sobresortir una mica de la massa. Empolsinar amb una mica de canyella.
- Enrotllar i presionar bé l'extrem de la massa perquè un cop al forn no s'obri.
- Posar-los en motlles petits i coure-ho al forn a 180ºC durant 15min o fins que la massa estigui cuita i la poma enrossida.
Realment, unes postres meravelloses!!! Jo vaig fer una cosa similiar amb les "flors" de poma (http://lanurialacuina.blogspot.com.es/2013/02/flors-de-poma.html). Un plat ben sa i ben bonic. Endavant, artista de la cuina!
ResponEliminaGuapa! Ara miraré la teva recepta. Em feia gràcia fer algu significant per St Jordi i vaig trobar aquestes roses :)
ResponEliminaTu si que ets una artista de la cuina i guapaaa! ;)