Ingredients
- 150gr de quinoa
- 300ml d'aigua
- Fruits secs al gust
- alga wakame
- Herbes al gust (herbes provençals, alfàbrega, anet, cúrcuma, gingebre, menta, mescla de pebres)
- Una mica de suc de llimona
- Endívia
- Parmesà
- Maduixes i pinya natural
- 3c.s. d'oli d'oliva
- 1c.s. vinagre de Módena
- 1c.s. melmelada de gerds
- Sal i pebre
Elaboració
- En una olla petita o cassó, posar-hi l'aigua. Mentrestant, posar la quinoa en un colador i esbandir-la molt bé.
- Quan l'aigua bulli, incorporar la quinoa. Quan torni a arrencar el bull, coure-ho durant 15min. sense destapar.
- Posar la wakame en remull fins que estigui hidratada.
- Preparar l'endívia, tallar-la al gust.
- Un cop la quinoa està cuita, posar-la en un bol i condimentar-la amb oli, suc de llimona i les herbes i espècies que desitgem.
- Fer la vinagreta posant en un morter 3 cullerades soperes d'oli d'oliva verge, 1 de vinagre de mòdena i una altra de melmelada, una mica de sal i pebre negre. Remenar bé fins que quedi la textura de vinagreta, no gaire clara.
- Finalment, muntar el plat, posar la quinoa dins d'un aro i premsar-ho una mica amb una cullera. Treure l'aro i decorar-ho amb gambetes per sobre, al voltant posar-hi la wakame. A la resta del plat posar-hi maduixes i pinya natural, l'endívia, fruits secs i parmesà. Amanir-ho tot amb la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada