dimecres, 14 de juliol del 2021

Amanida de síndria


Aquesta recepta no té desperdici pels amants de la síndria. És tan refrescant que no pots para de menjar-la. Només dient síndira i menta, ja se'm fa la boca aigua! I si hi afegeixes alvocat i feta ja em teniu el cor robat! Aquests ingredients són la base d'aquesta amanida. Es nota que és estiu, oi? No penjo res més que amanides refrescants pels dies de forta calor, tot i que no ens està fent un estiu gaire encoratjador... però en pensar que és estiu, les amanides se't posen bé si o si. Vinga, a provar aquesta opció ara. Salut!






Ingredients
  • Síndria a daus ben freda
  • Alvocat a daus, al punt
  • Formatge feta esmicolat
  • Cogombre a daus
  • Rúcula
  • Menta
  • Pebre negre recent molt
  • Oli d'oliva 

Elaboració
  1. No té massa secret, posar a la base del plat la rúcula (també hi podeu posar canonges, espinacs...)  i la resta d'ingredients.
  2. Condimentar amb menta, pebre negre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
  3. Servir ben fred.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada