Aquesta recepta feia temps que la volia penjar, perquè, tot i que la foto no li fa gaire justícia, és espectacular! Com unes mongetes rodones poedn lligar tant amb un préssec? Doncs a sota hi teniu la resposta. Recepta molt i molt fàcil, i amb ingredient que tens per casa i de temporada, per descomptat. Vinga va, a què esperes per provar-la? Salut! :)
Ingredients
- Mongetes rodones bullides i fredes
- Préssec de vinya
- Formatge feta o ricotta
- Ametlles
- Pebre vermell dolç
- Anet
- Mel
- Oli
Elaboració
- Pelar i tallar el préssec a daus i donar-li un cop de paella, sense oli.
- Fer el mateix amb les ametlles, torrar-les a la paella, sense oli.
- Emplatar: Barregem tots els ingredients i les condimentem amb un raig d'oli, un rajolí de mel, anet i pebre vermell dolç. Així de ràpid i senzill.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada