Ingredients
- 120gr farina tamisada
- 2 ous ecològics a temperatura ambient
- 80gr mantega pomada
- 50gr sucre
- Xocolata de cobertura negre
- Toppings (coco ratllat, perletes, etc..)
- Bastons de xupa-xups
Elaboració
- Batre la mantega amb el sucre, la farina i els ous, afegits d'un en un.
- Un cop ben mesclat, omplir a la meitat els motlles de cake pops o fer boletes petites.
- Coure-ho al forn, ja escalfat, a 135ºC durant 15-20min.
- Deixar refredar una mica sobre una reixeta mentre fonem la xocolata al bany Maria.
- Sucar la punta del bastó de xupa-xups amb la xocolata fosa i punxar el cake pop fins a la meitat.
- Sucar el cake pop amb la xocolata i seguidament decorar-lo amb els topping escollits.
- Deixar-los, com a la foto, en un got amb arròs, i a la nevera pq la xocolata quedi presa.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada