Ingredients per 2 persones
- 100gr ordi
- Un tros de carbassa
- 2cs mel
- 2cs vinagre de Mòdena
- Sal i pebre
- Pèsols
- Alga kombu
- Tamari / Salsa soja baixa en sal
- Formatge fresc
- Menta
Elaboració
- Posa l'ordi en remull durant 4h.
- Esbandeix-lo bé i posa'l en un cassó junt amb un trosset de kombu, un rajolí de tamari i sal a foc lent durant 35-40min o fins que sigui cuit.
- Mentrestant, pela i talla la carbassa a daus, posa'l en un bol i amassara'l amb la mel, el vinagre, la sal i el pebre al gust.
- Coure-la al forn durant 35min o fins que estigui cuita.
- Coure els pèsols 5min.
- Un cop tot cuit, deixar-ho refredar i mesclar-ho.
- Afegir el formatge fresc.
- Deixar-ho a la nevera fins al moment de servir, que hi afegirem unes fulles de menta.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada