Pels fans de les compotes, aquesta és la recpeta ideal per fer, ja que és sense sucre. Just amb 4 ingredients tens una compota de luxe, i si a més a més hi afegeixes una bona presentació, us asseguro que aquesta compota no durarà gaire estona. Molts experts en alimentació natural i dietistes asseguren que la fruita, si es menja després dels àpats, hauria de ser cuita, ja que s'assimila molt millor. Així que aprofiteu en fer-la ara que les pomes són tan bones. Salut!
Ingredients per a 2 pers.
- 2 pomes Golden
- Panses
- Canyella
- Oli d'oliva
Elaboració
- Peleu i talleu les pomes a bocins.
- Poseu un cassó al foc amb un rajolí d'oli.
- Quan sigui calent, afegiu la resta d'ingredients. Barregeu bé que quedi tot ben impregnat de canyella.
- Deixeu-ho coure uns 30min. a foc lent i tapat.
- Si veieu que queda una mica sec, poseu-hi una mica d'aigua.
- Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada