M'agrada buscar receptes noves i provar-les, penso en algun ingredient que em fa gràcia provar d'una altra manera i llavors busco diferents receptes, i la que més em motiva és la que faig a casa. Doncs em ronadava pel cap fer un gaspatxo diferent, així que vaig començar a buscar i em va aparèixer el gaspatxo de préssec. Se'm van obrir els ulls com taronges, quina bona idea aquesta recepta! Productes de temporada i refrescants, a més a més, es fa en un clic!
Ingredients
- 1kg préssec de vinya
- 1kg tomàquets
- 1/2 ceba tendra
- 1/2 grill d'all
- 1/2 cogombre
- Vinagre de poma
- Abundant oli d'oliva verge extra
Elaboració
- Pelar i tallar tots els ingredients. Als tomàquets, se'ls poden treure les llavors.
- Posar-ho al got de la batedora i batre-ho enèrgicament junt amb l'oli i el vinagre.
- Si es vol es pot colar.
- Guardar-ho a la nevera, mínim 2h.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: No he posat les quantitats exactes perquè les he fet a ull, però si t'agrada que la ceba predomini front el cogombre, posa'n més, i així amb la resta d'ingredients.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada