Per fi puc publicar aquesta recepta que des del mes de novembre que tenia penjada per falta de temps!
Aquest farcit el faig servir tant per fer canelons com empanades o vol au vents, de fet tots els farcits tenen moltes opcions, la base és la mateixa, només canvia l'envoltori :)
El meu sogre és boletaire i sempre ens dóna molts kg de bolets quan és temporada, tants que els podem repartir amb els meus pares i les meves germanes, ens fem un fart de menjar bolets i sovint et quedes curta d'idees. Són un bon acompanyament i es poden posar en amanides, en rostits, en truites, tal qual en carpaccio, al forn, i un llarg etcètera que no acabaríem mai. Doncs gràcies a la natura, que sempre ens proporciona allò que necessitem a cada estació, i al meu sogre que coneix molt bé el bosc, podem treure auqesta recepta de bolets. Salut!
Ingredients
Aquest farcit el faig servir tant per fer canelons com empanades o vol au vents, de fet tots els farcits tenen moltes opcions, la base és la mateixa, només canvia l'envoltori :)
El meu sogre és boletaire i sempre ens dóna molts kg de bolets quan és temporada, tants que els podem repartir amb els meus pares i les meves germanes, ens fem un fart de menjar bolets i sovint et quedes curta d'idees. Són un bon acompanyament i es poden posar en amanides, en rostits, en truites, tal qual en carpaccio, al forn, i un llarg etcètera que no acabaríem mai. Doncs gràcies a la natura, que sempre ens proporciona allò que necessitem a cada estació, i al meu sogre que coneix molt bé el bosc, podem treure auqesta recepta de bolets. Salut!
Ingredients
- 4 cebes tendres tallades fines
- 1kg de barreja de bolets
- 50gr farina
- 250ml llet
- 50ml vi ranci
- 25gr mantega
- Beixamel
- Sal i Oli
Elaboració
- Ofegar les cebes amb mantega i oli
- Afegir els bolets a foc viu i coure'ls a consciència.
- Quan estiguin ben cuits, que hagin absorvit tota l'aigua, afegir la farina i remenar bé que s'integrin tots els ingredients.
- Afegir el vi ranci i quan bulli incorporar la llet per tal de fer una beixamel. Ha de quedar una mescla consistent.
- Ja tenim el farcit fet! Ara només s'ha de deixar refredar una mica i farcir el què es vulgui, ja sigui massa brisa, vol au vent, canelons, etc. Queda bé a tot arreu!
- Acabar de muntar el menú com es vulgui, si escolliu fer un vol au vent, només hi heu posar una mica de formatge al damunt i al forn, etc.
Ja ho tenim llest per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada