dilluns, 19 de novembre del 2018

Nutella vegana

Sempre m'havia fert gràcia fer crema de cacau però pensava que seria complicada o que costaria de trobar els ingredients, però buscant per inernet, que hi ha mil receptes, em vaig quedar amb aquesta que és la que em va cridar més l'atenció per utilitzar ingredients de qualitat i pròxims. Aquesta crema dura 1 setmana a la nevera. Espero que us sorprengui tan com a mi. Salut!



Ingredients

  • 90gr avellanes torrades
  • 50ml d'oli
  • 30gr cacau en pols
  • 40gr sucre moreno
  • 100ml llet vegetal o de vaca

Elaboració
  1. En un robot de cuina posar les avellanes fins que quedin ben mòltes.
  2. Afegir la resta d'ingredients i moldre-ho fins que estigui tot ben integrat.
  3. Posar-ho en un pot de vidre i guardar-ho a la nevera
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: No us penseu que tindrà el mateix gust que la nutella, donat que s'utilitza cacau pur, té un gust més fortet però t'hi acostumes ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada