Salut!
Ingredients
- 1 carbassó ecològic
- 1 trosset de pinya tallada a daus
- Carbassa al vapor
- Formatge de cabra a daus
- Olives
- Per l'oli de tomàquet sec: Oli, 1 tomàquet sec, 1 punta d'all, orenga
Elaboració
- Fer l'oli de tomàquet posant un tomàquet sec, tallat petit, en remull durant 30min.
- Posar una punteta d'all al morter i aixafar-la, afegir-hi el tomàquet sec, hidratat, i força orenga i remenar bé. Afegir-hi oli mica en mica i emulsionar amb la mà de morter fins que es tingui la quantitat desitjada.
- Netejar molt bé el carbassó, en cas que sigui ecològic, passar-lo per l'spirali amb la pela, si no ho és, millor pelar-lo. Repartir-lo als plats.
- Posar els condiments sobre el carbassó, els daus de carbassa al vapor, la pinya, el formatge de cabra al gust i olives.
- Amanir-ho amb l'oli de tomàquet i...
Ja ho tenim llest per per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada