dilluns, 19 de novembre del 2018

Espaguetis de carbassó amb oli de tomàquet

El carbassó, quina gran hortalissa. És tan soferta que es pot fer de mil maneres, però sempre s'acaba fent lo mateix; crema de carbassó, oi? Doncs aquí us deixo una recepta crudivegetariana que la podeu fer com a vosaltres us vingui més de gust perquè la base és el carbassó però el condiment cadascú pot fer-lo com vulgui. Aquí us deico la meva, esperant que sigui una petita font d'inspiració per vosaltres :)
Salut!








Ingredients

  • 1 carbassó ecològic
  • 1 trosset de pinya tallada a daus
  • Carbassa al vapor
  • Formatge de cabra a daus
  • Olives
  • Per l'oli de tomàquet sec: Oli, 1 tomàquet sec, 1 punta d'all, orenga

Elaboració
  1. Fer l'oli de tomàquet posant un tomàquet sec, tallat petit, en remull durant 30min.
  2. Posar una punteta d'all al morter i aixafar-la, afegir-hi el tomàquet sec, hidratat, i força orenga i remenar bé. Afegir-hi oli mica en mica i emulsionar amb la mà de morter fins que es tingui la quantitat desitjada.
  3. Netejar molt bé el carbassó, en cas que sigui ecològic, passar-lo per l'spirali amb la pela, si no ho és, millor pelar-lo. Repartir-lo als plats.
  4. Posar els condiments sobre el carbassó, els daus de carbassa al vapor, la pinya, el formatge de cabra al gust i olives.
  5. Amanir-ho amb l'oli de tomàquet i...
Ja ho tenim llest per per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada