Ingredients per 2 racions
- 350gr llenties cuites + una mica de suc de cocció
- Carbassa al vapor a daus
- 1 ceba petita
- 3-4 c.s. tomàquet ratllat
- Curry, cúrcuma, pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
Elaboració
- Fregir la ceba, tallada a juliana o al gust amb una mica de sal perquè tregui tota l'aigua. Quan es comenci a enganxar, posar-hi oli.
- Quan estigui transparent, afegir-hi el tomàquet ratllat, el curry, la cúrcuma i el pebre vermell dolç al gust. Deixar coure uns 10min. a foc lent.
- Afegir la carbassa al vapor i mesclar bé.
- Un cop tot ben impregnat, afegir les llenties i una mica del suc de la seva cocció perquè no quedi sec.
- Deixar fer xupxup 5-10min a foc lent i...
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: Si no teniu carbassa al vapor la podeu fer junt amb la ceba, abans de posar-hi el tomàquet i les espècies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada