Ingredients
- 200gr xocolata amb un 70% de cacau
- 200gr mantega
- 3 ous ecològics grans
- 70gr sucre moreno (se'n sol posar més, proveu amb 100gr)
- 80gr farina
- 50gr nous
Elaboració
- Escalfa el forn a 200ºC
- Torra les nous a la paella, sense oli. Reserva.
- Fon, al bany Maria, la mantega amb la xocolata.
- Mentrestant, bat els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum i quedi una mescla escumosa.
- Afegeix-hi, mica en mica, la farina tamisada i mescla bé.
- Incorpora la xocolata i mantega fosa a la mescla anterior, amb moviments de baix a dalt.
- Posa-ho en un motlle quadrat de 20cm. Si no és de silicona, cal engressar-lo amb mantega o forrar-lo amb paper sulfuritzant.
- Coure'l al forn a 200ºC durant 20min. amb calor a baix.
- Deixar-lo refredar i tallar en porcions quadrades.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada