Ingredients
- 225gr farina
- 1c.s. llevat en pols
- Ratlladura d'una taronja
- 50gr civada
- 70gr panela
- 200gr iogurt grec
- 4c.s. oli de girasol
- 150ml llet de civada
- 1 ou ecològic
- 150gr xocolata negre trossejada
Elaboració
- Esclafar el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baxi amb aire.
- Tamisar la farina i el llevat en un bol. Afegir la ratlladura de taronja, la civada i la panela.
- En un altre bol, batre el iogurt, l'oli, la llet i l'ou.
- Mesclar les dues mescles i afegir-hi la xocolata. Si queda una mica sec, afegir-hi llet.
- Preparar els motlles i omplir-los amb la massa de la muffin. La podeu omplir fins dalt perquè no puja gaire.
- Un cop apunt per anar al forn, tirar una mica de civada per sobre per decorar-la.
- Coure-les durant 15-20min o fins que estiguin llestes.
- Consell: Menjades calentes són molt bones!
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: M'han sortit 18 magdalenes de tamany normal i 8 petites, aquests últimes es couen amb la meitat de temps.
Podeu utilitzar sicre moreno i llet de vaca si ho preferiu.
La xocolata també pot ser amb llet, la que més us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada