dilluns, 12 de novembre del 2018

Magdalenes veganes de verdures

Aquestes magdalenes són 100% veganes, és a dir, no s'utilitza cap producte procedent d'animals, per tant, no hi ha ou, ni llet encara que sembli impossible. M'encanten els plats vegans i vegetarians però de vegades per falta de temps no en puc fer i em sap greu perquè si fos per mi, seria vegetariana, gaudeixo més amb un plat així que amb un bistec o un tall arrebossat, ja diuen que contra gustos no hi ha res escrit. Doncs aquestes magdalenes són extraordinàries, almenys pels de casa, i espero que algun dia les podeu fer i penseu "ostres, doncs té tota la raó, no cal menjar carn cada dia per estar ben alimentat". El vegetarianisme és tot un món que t'obre moltes portes pe rmenjar sa i bé. Vinga prou xerrar i més cuinar :) Salut!





Ingredients

Per la massa:

  • 80gr farina cigró
  • 40gr iogurt vegetal
  • 120ml aigua
  • Sal, pebre, all ratllat, cúrcuma, cayena, julivert, cilantre, farigola, orenga
Pel farcit:
  • Oli d'oliva
  • 1/2 ceba
  • 1 grill d'all
  • 1/2 pebrot vermell
  • Xampinyons
  • 1 Carbassó petit
  • Sal i pebre
  • Tomàquet Montserrat
Elaboració
  1. Saltejar les verdures del farcit fins que estiguin dauradetes.
  2. Esclafar el forn a 180ºC a dalt i a baix.
  3. Mesclar, en un bol, tots els ingredients de la massa i afegir-hi les verdures saltejades. Provar si el condiment és l'adequat i sinó modificar-lo afegint sal, pebre o el que us sembli que falti.
  4. Posar la mescla als motlles de magdalenes, (jo en tinc de silicona individuals, si no són de silicona, cal posar-hi paper de forn perquè no s'enganxin). 
  5. Al damunt posar-hi una rodanxa de tomàquet i amanir-lo amb sal, orenga i una mica d'oli.
  6. Coure-ho al forn durant 15-20min. o fins que al punxar-lo amb un palillo surti net.
  7. Deixar refredar 5min. i...
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Al farcit hi podeu posar les verdures / hortalisses que tingueu per la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada