Ingredients
Per la massa:
- 80gr farina cigró
- 40gr iogurt vegetal
- 120ml aigua
- Sal, pebre, all ratllat, cúrcuma, cayena, julivert, cilantre, farigola, orenga
Pel farcit:
- Oli d'oliva
- 1/2 ceba
- 1 grill d'all
- 1/2 pebrot vermell
- Xampinyons
- 1 Carbassó petit
- Sal i pebre
- Tomàquet Montserrat
Elaboració
- Saltejar les verdures del farcit fins que estiguin dauradetes.
- Esclafar el forn a 180ºC a dalt i a baix.
- Mesclar, en un bol, tots els ingredients de la massa i afegir-hi les verdures saltejades. Provar si el condiment és l'adequat i sinó modificar-lo afegint sal, pebre o el que us sembli que falti.
- Posar la mescla als motlles de magdalenes, (jo en tinc de silicona individuals, si no són de silicona, cal posar-hi paper de forn perquè no s'enganxin).
- Al damunt posar-hi una rodanxa de tomàquet i amanir-lo amb sal, orenga i una mica d'oli.
- Coure-ho al forn durant 15-20min. o fins que al punxar-lo amb un palillo surti net.
- Deixar refredar 5min. i...
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: Al farcit hi podeu posar les verdures / hortalisses que tingueu per la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada