Doncs aquí la teniu, és molt senzilla, com totes les croquetes. Espero que us aprofitin!
Salut!
Ingredients
- Bledes
- 1/2 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 poma
- 3c.s. farina
- Llet de civada (o la que preferiu)
- Nou moscada
- Orenga
- Ou, pa ratllat i farina
- Sal, pebre negre i oli
Elaboració
- Preparem les bledes, les netegem i les tallem petites tot retirant el tronc del mig.
- Les coem en una paella amb oli. Salpebrem.
- En una altre paella hi fem un sofregit de ceba i pebrot, tot tallat ben petit. Salar i conimentar amb orenga o amb l'herba que més us agradi.
- Un cop estigui gairebé llest el sofregit, afegir-hi la poma tallada a quadradets, remenar que s'integrin bé tots els ingredients, tapar i deixar coure a foc baix fins que la poma estigui ben caramel·litzada.
- Afegir-hi les bledes, remenar i incorporar la farina, remenar bé i quan la farina estigui una mica torradeta, afegir-hi la llet mica en mica i nou moscada al gust, fins a obtenir una beixamel densa.
- Deixar reposar la massa mínim un parell d'hores a la nevera.
- Formar les croquetes agafant un tros de massa i donar-li forma de croqueta. Passar-ho per farina, ou batut i pa ratllat.
- Fregir les croquetes en una fregidora.
- Quan estiguin cuites posar-les en un plat amb paper absorvent per enretirar l'oli sobrant.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: La poma la podeu posar ratllada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada