No m'enrotllo més, sabeu que les podeu farcir del que tingueu per casa, de restes d'altres àpats, etc... Doncs vinga, a provar coses noves. Salut!
Ingredients
- Massa brisa
- 1 ceba a juliana
- 1-2c.s. sucre moreno
- 2 porros petits tallats a rodanxes
- bacon
- 2 ous
- 200ml crema de llet
- Sal, nou moscada, orenga
- Parmesà
Elaboració
- Fer la ceba caramel·litzada posant la ceba amb una mica de sal en una paella, sense grassa, un cop es comenci a enganxar i hagi canviat de color, afegir el sucre al gust i deixar-ho caramel·litzar una bona estona.
- Col·locar la massa en un motlle de silicona rodó (si no el teniu de silicona, unteu-lo amb mantega perquè no s'enganxi o poseu-hi paper de forn). Punxeu-lo i poseu-hi un pes al damunt. Jo hi poso el paper de forn que et ve amb la massa i cigrons. Coure-ho durant 10-12min.
- Mentrestant fregir els porros nets i tallats, en una paella amb una mica d'oli i sal.
- Afegir el bacon, donar 4 voltes i reservar.
- Batre els dos ous amb la crema de llet, una mica de sal i nou moscada recent ratllada.
- Un cop passats els 12min de la massa, treure-la del forn i farcir-la, primerament hi posarem la ceba i després el porro i el bacon. A continuació hi afegirem la mescla de la crema de llet, orenga al gust i una mica de parmesà recent ratllat.
- Posar-ho al forn uns 15min. aprox o fins que la crema de llet hagi quatllat.
NOTA: He utilitzat una massa una mica més petita, pel que només he posat un ou i llet sencera en comptes de crema de llet.
Tan pot ser un primer plat com un segon. Jo les solo fer com a segon plat, a davant una crema o una amanida de fruites i fruits secs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada