No fa massa que les he descobert i la veritat que m'han sorprès. Són dolcetes, i a més a més, es couen molt bé. Així que no espereu més i preneu nota de lo fàcil que és menjar sa. Salut!
Ingredients
- 200gr azukis
- Alga kombu
- 1 ceba
- Carbassa a daus
- Cibulet
- Tamari
- Oli i sal
Elaboració
- La nit anterior, posar les azukis en remull i una mica de bicarbonat perquè s'estovin.
- Posar una olla amb aigua al foc. Un cop bulli, posar-hi les azukis ben escorregudes i esbandides. Quan torni a bulli, abaixar el foc i coure-les a foc baix durant 45min. Salar-les al final de la cocció.
- Tallar la ceba i saltejar-la en una cassola amb oli d'oliva. Salar-la perquè tregui tota l'aigua.
- Afegir la carbassa. Coure-ho tot a foc lent i deixar-la al dente.
- Incorporar les azukis cuites i part del líquid de cocció. Posar-hi un rajolí de tamari.
- Fer xup xup durant 5 minutets.
- Emplatar amb cibulet talladet pel damunt. Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada