No deixen de ser unes magdalenes, és a dir, la manera de fer-les són exactament igual a les convencionals, però entre les farines i la panela, són unes magdalanes més saludables, que és el que busquem :) Salut!
Ingredients per 12un.
- 2 ous ecològics grans a temperatura ambient
- 120gr panela
- 60 ml beguda d'ametlla sense sucre a temperatura ambient
- 190ml oli d’oliva 0,3º
- 150gr farina de fajol bio
- 60 gr garrofa bio
- 8gr llevat químic gluten free
- Un polsim de sal
- Pell de taronja ratllada al gust
Elaboració
- Batre els ous i la panela a la liquadora fins que quedi una textura cremosa.
- Reduir la velocitat i incorporar la beguda vegetal a poc a poc.
- Afegir l’oli d’oliva sense parar la liquadora.
- Mentre es va barrejant, posar la farina i la garrofa tamisada, el llevat, la sal i la ratlladura de taronja en un bol, remenar bé perquè es mesclin bé tots els ingredients.
- Afegir aquesta barreja, a poc a poc, a la liquadora.
- Quan s’hagi incorporat tota la farina, batre-ho tot durant 2-3min.
- Cobrir la massa amb un drap sec i net i guardar-la a la nevera com a mínim una hora. Es pot deixar reposar fins al dia següent.
- Passada l’estona de repòs, precalentar el forn a 250º
- Repartir la massa als motlles i coure-ho a 180º durant 16-18 min.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
NOTA: El secret perquè quedin ben flonges i no s’assequin ràpidament, és utilizar els ingredients a temperatura ambient i batre-ho molta estona a cada pas que s'incorpora un ingredient.
Tampoc cal deixar reposar la massa a la nevera, les podeu enfornar directament.
Tampoc cal deixar reposar la massa a la nevera, les podeu enfornar directament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada