Tenia un mango a la nevera i brie recent comprat, així que aquesta era l'ocasió per fer aquesta amanida tan bona.
Sóc de les que pensen que les amanides no tenen secret i són ben fàcils de fer, però amb una vinagreta de qualitat i un bon condiment, fa que en comptes de ser un plat de fulles verdes, sigui un plat exquisit, doncs penso que aquesta amanida em va quedar per llepar-se'n els dits, així que, a què espereu? :) Salut!
Ingredients
- Amanida de brots tendres (bossa envasada del super)
- Rúcula
- Mango
- Pera
- Magrana
- Alvocat
- Formatge Brie
- Xampinyons
- Mantega
- 2c.s. Panela
- 3c.s. Oli d'oliva verge 0,3º
- 1c.s. Vinagre de Mòdena
- 3/4 c.s. Xarop d'atzavara
- Sal
Elaboració
- Tallar la pera a quarts i posar-la en una paella amb una mica de mantega.
- Afegir la panela i deixar que es caramelitzi. Reservar.
- Tot seguit netejar els xampinyons, jo els pelo, no es poden posar sota de l'aigua. I tallar-los a làmines. Coure'ls amb mantega i julivert. Reservar.
- Mentrestant, tallar el mango i desgranar la magrana.
- Preparar la vinagreta en un morter, la proporció és la que us poso en els ingredients, però podeu doblar les mesures. Primerament posar l'oli, després el vinagre, remenar una mica i seguidament afegir el xarop d'atzavara i una mica de sal. Emulsionar bé.
- Tallar l'alvocat i si es desitja, ruixar-lo amb llimona perquè no s'oxidi (jo no ho vaig fer perquè vaig emplatar de seguida)
- Ja podem muntar el plat; posar els brots tendres i la rúcula a la base del plat, afegir la fruita, el formatge, els xampinyons i l'alvocat. Amanir amb la vinagreta i servir.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada