Doncs aquesta recepta no és meva, curiosament tenia un punt de llibre que era aquesta recepta, i com la mescla de taronja i xocolata m'encanta, no he pogut resistir en fer-la. Aquí us la deixo, a veure si teniu temps de fer-la. Està feta amb ingredients d'alta qualitat i també es podría fer la versió celíaca, utilitzant farina d'ametlla. Salut!
Ingredients
- 350 farina integral (jo he utilitzat d'espelta ecològica)
- 300gr panela
- 200ml suc de taronja recent exprimit
- 150ml oli d'oliva 50gr cacau en pols
- 1 sobre llevat químic
- Ratlladura de taronja
- 1 c.s. licor (opcional, jo no n'he posat)
- 200ml llet vegetal
- 30gr cacau en pols
- 1c.s. farina de blat de moro refinada
- 2c.s. panela
Elaboració
- Escalfem el forn a 200ºC.
- Mesclem els ingredients líquids.
- Hi afegim la panela i la ratlladura de taronja.
- A part, tamisem els ingredients secs.
- Ara és moment de mesclar els ingredients secs amb els líquids amb una espàtula. No cal batre-ho massa, només barrejar que quedi tot ben mesclat i sense grumolls.
- Un cop tot ben mesclat, posar-ho en un motlle de silicona o el que tingueu.
- Coure-ho a 180ºC, a dalt i a baix durant 40min.
- Si esteu interessats en la cobertura cal: Posar tots els ingredients en un cassó i coure-ho durant 12min, fins que hagi espessit. No deixar de remenar perquè no s'enganxi.
- Un cop el pastís és ben cuit i refredat sobre una reixeta, cobrir-lo amb la cobertura.
NOTA: He utlitzat cacau en pols de qualitat i sense sucres afegits.
Hola!!!
ResponEliminaEm dic Ester he seguit el passos del teu pastís de vagà de xocolata amb taronja i realment es súper boníssim!!!
Moltes gràcies
Gràcies per compartir-ho Ester :)
ResponElimina