Ingredients x 2 pers.
- 2 carbassons petits ecològics
- Sal Maldon
- 6 llagostins
- Vi blanc
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Renta bé els carbassons i passa'ls per l'spiralli per donar-los forma d'espagueti.
- Posa'ls en un colador amb sal Maldon durant 20min. perquè treguin tota l'aigua.
- Mentrestant, agafa els llagostins, treure'ls-hi el cap i pelal's però deixant la cueta, com a la foto.
- Escalfa una paella amb oli d'oliva verge i marca els caps dels llagostins. Quan estiguin mig cuits, aixafa'ls amb la mà de morter perquè treguin tot el suc. Posa-hi vi blanc i deixa que faci xup xup, fins que s'hagi evaporat el vi.
- Retira els caps i posa-hi les cuetes salades i empebrades. Cou-ho 2min.
- Esbandeix molt bé els espaguetis perquè no quedin salats.
- Incorpora'ls a la paella amb els llagostins, però amb el foc apagat. Remena amb molt de compte perquè agafi tot el sabor que hi ha a la paella. Deixa-ho 2min. i emplata-ho.
En cas que els carbassons siguin ecològics, no cal que els hi treguis la pell, si no ho són, és conveninent que ho facis perquè és a on hi queden tots els insecticides i pesticides.
Si no tens spiralli, pots fer els espaguetis amb un pelador de patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada