La sort que hi ha amb les amanides és que es poden fer de mil i una maneres, s'hi pot posar de tot, però sempre amb moderació, tampoc val una amanida ben plena, t'afarta només de veure-la! Però combinar varis colors i textures entra pels ulls.
Ingredients
Elaboració
Ja ho tenim llest per menjar!
- Mescla d'enciams
- Tomàquets cherrys
- Alfàbrega i menta
- 1/2 pit de gall dindi
- Formatge fresc o mozzarella
- Síndria
- 1 Alvocat
- Pastanaga
- Picatostes
- Vinagreta de mel (Oli, vinagre de mòdena, mel, pebre negre)
- Sal, perbre, oli, farigola i suc de llimona
Elaboració
- Amassara una estona el pit de gall dindi amb sal, pebre, oli, suc de llimona, farigola i una mica de mel.
- Amassara els tomàquets cherrys amb un bon raig d'oli, una mica de sal, alfàbrega i menta talladeta.
- Preparem la vinagreta. La mesura ideal són 3 cullerades d'oli d'oliva per una de vinagre de Mòdena i 1 de mel. Però comenceu amb poca mel per si s'ha de rectificar, jo en poso menys quantitat.
- Cou el pit de gall dindi a la paella amb oli ben calent. Deixar-ho resposar i un cop fred tallar-lo a daus.
- Neteja les fulles d'enciam que hagis escollit i talla-les al gust. Posa-les al plat de servir. (Jo ho deixo una estona a la nevera abans de servir)
- Prepara la resta d'ingredients al gust.
- Reparteix per sobre les fulles d'enciam i amaneix amb la vinagreta.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada