Per fi ja som a l'estiu! L'estació més calorosa de l'any, l'estació en què culinàriament es poden fer un munt de receptes amb productes de temporada, ja que n'hi ha molts i de molt bons. Amb les altes temperatures es posa bé un plat únic i ben fresquet, ple de colors i textures diferents. Es poden barrejar diferent tipus de productes en un mateix plat. A l'estiu tota cuca viu i a la cuina és una època en què pots elaborar plats molt bons i gustosos amb molt poca estona, aquí en teniu un bon exemple, esperant que se us posi bé quan el feu. Salut!
Ingredients
- Cigrons cuits
- Mozzarella
- Pasta per amanida
- Parmesà
- Nous
- Rúcula
- Tomàquets cherrys
- Pipes de girasol
- Picatostes d'all i julivert
- Vinagreta: 3c.s. oli d'oliva, 1 c.s. vinagre de Mòdena, all, sal, orenga i farigola
Elaboració
- Macerar la nit anterior, a la nevera, els cigrons amb la mozzarella i el pebre.
- Coure la pasta i barrejar-la amb els cigrons.
- Barrejar-hi el parmesà, la rúcula, els cherrys, les nous, les pipes i els picatostes.
- Es pot amandir fent la vinagreta, mesclant tots els ingredients.
- Servir ben fred.
NOTA: Hi pots afegir tot el que et vingui de gust, sempre i quan no ho carreguis amb masses ingredients.
Es pot amanir amb el què es vulgui, sempre i quan no siguin salses pesades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada