dimecres, 1 de juny del 2016

Rajola de xocolata salada

Penso que la xocolata, qui més qui menys, agrada a tothom, però contra gustos no hi ha res escrit. A mi m'encanta la xocolata negre, en menjaria en cada àpat! Aquesta vegada he optat per fer-la salada, per contrastar la seva dolçor, una mica de sal Maldon hi dóna un toc peculiar. És tan i tan senzilla aquesta recepta que fa vergonya i tot penjar-la, però aquí la teniu. Que no sigui dit que cuinar és per cuinetes! Salut!


Ingredients

  • Xocolata negre apte per fondre
  • Festucs
  • Sal Maldon


Elaboració
  1. Pelar els festucs i tallar-los una mica amb el ganivet.
  2. Fondre la xocolata al bany Maria, sense deixar de remenar. Jo he utilitzat la Nestlé Postres.
  3. Posar una fulla apte pel forn sobre el marbe o una fulla de Silpack i estendre-hi la xocolata fosa.
  4. Repartir-la bé, que no quedi massa gruixuda.
  5. Estendre els festcus i la sal per sobre, mentre la xocolata encara és calenta.
  6. Deixar refredar o posar-la directament a la nevera.
  7. Un cop ben freda partir-la uniformement.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: També es pot fer amb xocolata blanca o bé amb altres fruits secs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada