I com bé es diu: "Una vez al año no hace daño" perquè són unes postres molt carregadetes. La recepta és tan fàcil de fer que l'hauria de poder fer tothom. Es tendeix a comprar aquests tipus de postres a les grans superficies o a demanar-ne al restaurant, però és tan fàcil de fer i surt tan bona feta casolana que si la fas, no en compraràs més d'industrial, així que a provar de fer la nostra crema, això no es pot perdre, ha de pasar de generació en generació! Salut!
Ingredients per a 8 cremes
- 1l llet sencera
- 6 rovells d'ou ecològics
- 40gr maicena o midó de blat
- Pell de llimona
- 1 canó de canyella
- 140gr sucre
Elaboració
- Infusionar 750ml de llet posant-la en un cassó al foc amb la pell de llimona (sense lo blanc) i la canyella. Quan arribi a bullir, parar el foc.
- Mentrestant, barrejar els rovells d'ou amb el sucre i la resta de llet.
- Incorporar la maicena i barrejar bé que quedi tot ben mesclat.
- Colar la llet i afegir-hi la mescla anterior.
- Tornar-ho a posar al foc i remenar sense parar fins que espessexi.
- Repartir la crema en terrisses individuals.
- Cobrir les terrisses amb paper film, que toqui la crema, així evitareu que es faci aquell tel a sobre.
- Refredar a la nevera.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada