Ingredients
- Pasta de full rodona
- 1/2 coliflor
- Tires de bacon
- Tomàquet deshidratat
- Espècies al gust
- Sèsam
- Pipes de girasol
- 2 ous ecològics
- 1 rajolí de llet
- Sal
Elaboració
- Coure la coliflor al vapor fins que estigui al dente.
- Mentrestant hidratar els tomàquets amb aigua.
- Un cop la coliflor estigui llesta, passar-la pel robot de cuina.
- Amanir-la amb les espècies seleccionades, jo he posat herbes provençals, anet, una mica de gingebre i pebre.
- Batre els ous amb un rajolí de llet i barrejar-ho amb la coliflor. Salar al gust.
- Afegir el tomàquet ja hidratat i unes tires de bacon.
- Estendre la pasta de full sobre el motlle escollit i punxar-la amb una forquilla perquè no s'infli un cop es posi al forn.
- Posar-hi la coliflor i tirar-hi al damunt unes quantes pipes de carbassa i sèsam cru.
- Coure-ho al forn a dalt i a baix amb aire, a 180ºC durant 30-40min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada