dilluns, 15 de febrer del 2016

Pastís de coliflor

Quan estava embarassada no podia veure la coliflor, i ara encara em costa una mica, prefereixo el bróquil. A més que sempre el faig igual, o cuit al vapor o bé al forn amb beixamel, que val a dir que és molt bo també. Però aquesta vegada no em venia gens de gust menjar-lo com sempre sinó que volia canviar una mica i com que tenia pasta de full a la nevera, per què no fer un pastís? Una manera diferent de menjar coliflor. A veure si us animeu en fer aquesta fàcil i poc elaborada recepta. Salut!


Ingredients
  • Pasta de full rodona
  • 1/2 coliflor
  • Tires de bacon
  • Tomàquet deshidratat
  • Espècies al gust
  • Sèsam
  • Pipes de girasol
  • 2 ous ecològics
  • 1 rajolí de llet
  • Sal

Elaboració
  1. Coure la coliflor al vapor fins que estigui al dente.
  2. Mentrestant hidratar els tomàquets amb aigua.
  3. Un cop la coliflor estigui llesta, passar-la pel robot de cuina.
  4. Amanir-la amb les espècies seleccionades, jo he posat herbes provençals, anet, una mica de gingebre i pebre.
  5. Batre els ous amb un rajolí de llet i barrejar-ho amb la coliflor. Salar al gust. 
  6. Afegir el tomàquet ja hidratat i unes tires de bacon.
  7. Estendre la pasta de full sobre el motlle escollit i punxar-la amb una forquilla perquè no s'infli un cop es posi al forn.
  8. Posar-hi la coliflor i tirar-hi al damunt unes quantes pipes de carbassa i sèsam cru.
  9. Coure-ho al forn a dalt i a baix amb aire, a 180ºC durant 30-40min.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada