dimarts, 9 de febrer del 2016

Batut de maduixa casolà

Ara que és época de maduixes, s'han d'aprofitar al màxim perquè és un producte de temporada i (almenys a mi), sempre et ve de gust menjar-ne. Són tan sofertes que es poden fer mil i una combinacions possibles per degustar-les; com a postres, com a primer plat i inclús com batut, que és el cas d'aquesta recepta. És tan fàcil de fer que fa vergonya i tot penjar la recepta, però si algu té mainada, és una bona manera de començar-los a introduir a la cuina i a menjar fruita, que tan salusable és. Amb aquesta recepta s'ho passen bé tan grans com petits. Jo ja l'he feta, i tu? A què esperes? Salut! :)





Ingredients
  • 500gr maduixes
  • 1 plàtan
  • 800ml de llet d'ametlla
  • Mel al gust

Elaboració
  1. Preparar les maduixes, tallanta-l'hi les cues i partint-les per la meitat. Esbandir-les bé amb aigua. Posar-les al pot de la liquadora.
  2. Pelar el plàtan i tallar-ho en 3 o 4 talls. Afegir-lo a la liquadora.
  3. Posar-hi la llet d'ametlles i un rajolí de mel.
  4. Batre-ho enèrgicament durant 2-3min. o fins que quedi tot ben liquat. Si falta líquid, incorporar-hi més llet.
Ja ho tenim llest per menjar.

NOTA: També és molt bona només amb maduixa i en comptes de mel, una mica de sucre blanc. El gust que té em fa recordar al "Dan'up" que havia begut de petita :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada