Ingredients
- 1 tassa Cous cous
- 1 tassa de caldo de verdures casolana
- Fruits secs al gust (nous, pipes cabrassa, avellanes, pinyons)
- Llavors al gust (sèsam, xia)
- Bróquil
- Pastanaga
- Seità d'Espelta
- Tamari o salsa de soja
- Herbes provençals
- Mantega vegana
Elaboració
- Posar a bullir el caldo en un cassó. Quan bulli, incorporar el cous cous, treure'l del foc, remenar i deixar-ho tapat durant 10min.
- Mentrestant torrar els fruits secs així s'intensifica el seu gust. Posar-los en una paella calneta sense oli. Deixar torrar 3-4min. Retirar.
- A la mateixa paella torrar les llavors 2-3min. Retirar.
- Pelar i ratllar la pastanaga. Reservar.
- Tallar unes quantes flors de bròquil a la mida desitjada, a mi m'agraden petites.
- Tallar el seità a daus.
- Si ja han passat els 10min del cous cous, obrir la tapa i remenar-ho amb una forquilla fins que quedi ben suelto. Reservar.
- A a mateixa paella on s'han torrat les llavors i els fruits secs, posar-hi unes gotes d'oli. Saltejar el bròquil durant 4-5min.
- Pujar el foc i afegir-hi el seità i unes gotes de tamari i les herbes provençals. Donar unes voltes. Reservar.
- Afegir tots els ingredients al cous cous, és a dir, les llavors i els fruits secs torrats, la pastanaga ratllada, el bròquil i el seità. Mesclar-ho bé i escalfar-ho a la mateixa paella amb una mica de mantega. També es pot consumir fred.
NOTA: El cous cous es pot coure amb aigua i un cop hidratat afegir-hi una mica de sal i remenar.
Hi podeu posar els ingredients que tingueu per casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada