Ingredients
- 2 tasses flocs de civada
- 4 c.s. algues per amanides
- 1 ceba tallada petita
- 1 grill d'all tallat petit
- Julivert tallat petit
- 2 ous
- 4 c.s. farina de cigró o d'espelta integral
- Pebrot verd
- Gingebre recent ratllat, orenga, herbes provençals, comí
- Formatge de cabra
- Oli i Sal
Elaboració
- Cobrir amb aigua la civada i les algues en un bol durant 20min o fins que hagin absorbit tota l'aigua.
- Saltejar la ceba, l'all i una mica de pebrot verd.
- Un cop la civada està llesta, barrejar-hi el saltejat, abundant julivert talladet, la farina, els ous, la sal i les espècies. Mesclar bé.
- Afegir el formatge de cabra a daus i barrejar. Ha de quedar una mescla espessa.
- Coure-ho en una paella amb oli. Servir calent.
NOTES: Poseu les espècies que més un agradin.
A l'hora de fregir-ho he utilitzat un cilindre per donar forma.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada