dilluns, 4 de gener del 2016

Hamburguesa d'algues

Sembla que no em mogui de les hamburgueses però com es poden fer de moltes varietats veganes, aquesta vegada les protagonistes són les algues i la civada, dos productes que es troben en herboristeries i en alguns supermercats. Es pot dir que aquesta recepta necesita molt poc foc, just per donar color a la ceba i coure les hamburgueses, així que són fàcils i ràpides de fer. Vinga va, animeu-vos a provar-les, una delícia pel paladar, paraula. Salut!


Ingredients
  • 2 tasses flocs de civada
  • 4 c.s. algues per amanides
  • 1 ceba tallada petita
  • 1 grill d'all tallat petit
  • Julivert tallat petit
  • 2 ous
  • 4 c.s. farina de cigró o d'espelta integral
  • Pebrot verd
  • Gingebre recent ratllat, orenga, herbes provençals, comí
  • Formatge de cabra
  • Oli i Sal

Elaboració
  1. Cobrir amb aigua la civada i les algues en un bol durant 20min o fins que hagin absorbit tota l'aigua.
  2. Saltejar la ceba, l'all i una mica de pebrot verd.
  3. Un cop la civada està llesta, barrejar-hi el saltejat, abundant julivert talladet, la farina, els ous, la sal i les espècies. Mesclar bé.
  4. Afegir el formatge de cabra a daus i barrejar. Ha de quedar una mescla espessa.
  5. Coure-ho en una paella amb oli. Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTES: Poseu les espècies que més un agradin.
A l'hora de fregir-ho he utilitzat un cilindre per donar forma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada