Doncs aquí teniu una recepta molt i molt fàcil, tant, que fins i tot fa vergonya penjar-la, però per si algun dia no sabeu què berenar o voleu sorprendre unes visites inesperades, aquí la teniu, en un obrir i tancar d'ulls la tindreu feta! Salut!
Ingredients
- Pasta de full
- 1 o 2 pomes Golden
- Sucre
- Canyella
Elaboració
- Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la a juliana.
- Agafar la pasta de full i extendre-la sobre una superfície plana, punxar-la amb una forquilla perquè no s'infli.
- Posar la poma talladeta al centre i amanir-la amb sucre i canyella al gust.
- Els laterals de la massa fer-hi talls horitzonals, desde la poma fins a l'exterior, tal i com es veu a la foto superior dreta.
- Ara es tracta d'anar-la tancant com una trena i anar pressionant perquè no s'obri la massa un cop al forn.
- Coure-la a 180ºC a dalt i a baix fins que sigui ben torradeta, uns 25-30min.
NOTA: També s'hi poden posar nous o dàtils, convina molt bé amb la poma.
La massa pot ser rodona o rectangular.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada