dimecres, 2 de desembre del 2015

Trena de poma amb canyella

Em venia de gust menjar quelcom dolcet i ràpid de fer, i la pasta de full és un dels millors invents culinàris que s'han fet mai, ja que es pot utilizar per tot tipus de receptes; ja siguin dolces com salades, primers, segons o postres. És un producte molt sofert que es poden obtenir molts resultats diferents.
Doncs aquí teniu una recepta molt i molt fàcil, tant, que fins i tot fa vergonya penjar-la, però per si algun dia no sabeu què berenar o voleu sorprendre unes visites inesperades, aquí la teniu, en un obrir i tancar d'ulls la tindreu feta! Salut!




 Ingredients
  • Pasta de full
  • 1 o 2 pomes Golden
  • Sucre
  • Canyella

Elaboració
  1. Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la a juliana.
  2. Agafar la pasta de full i extendre-la sobre una superfície plana, punxar-la amb una forquilla perquè no s'infli.
  3. Posar la poma talladeta al centre i amanir-la amb sucre i canyella al gust.
  4. Els laterals de la massa fer-hi talls horitzonals, desde la poma fins a l'exterior, tal i com es veu a la foto superior dreta.
  5. Ara es tracta d'anar-la tancant com una trena i anar pressionant perquè no s'obri la massa un cop al forn.
  6. Coure-la a 180ºC a dalt i a baix fins que sigui ben torradeta, uns 25-30min.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: També s'hi poden posar nous o dàtils, convina molt bé amb la poma.
La massa pot ser rodona o rectangular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada