Ingredients
- Puré de patates
- Aigua de la cocció del puré
- Soja texturitzada hidratada
- 1 ceba
- 2 Tomàquets ratllats
- Trompetes de la mort
- Beixamel (25gr mantega, 50gr farina, 250ml llet sencera, nou moscada i sal)
- Formatge Emmental ratllat
- Oli i sal
Elaboració
- Si el puré és del dia anterior, hi afegim el caldo de la cocció i ho barregem fins que quedi ben suau. Si és del dia, deixem unes patates ben aixafades i cremoses.
- Fer un sofregit de ceba i tomàquet a foc lent.
- Afegir la soja texturitzada, ja hidratada. Barrejar bé, que quedi tot ben mesclat.
- Mentrestant, coure les trompetes durant 3-4min en una altra paella amb oli. Salar.
- Afegir-les al sofregit, donar unes voltes i reservar.
- Fer la beixamel; fondre la mantega en una paella, afegir la farina i remenar fins a formar un roux. Incorporar la llet, sal i nou moscada al gust. Remenar fins que s'espesseixi.
- Barrejar bé el puré amb el sofregit. Incorporar la beixamel i mesclar bé tots els ingredients.
- Posar-ho en una font rectangular o en una safata per forn. Empolsinar amb el formatge ratllat i gratinat-ho al forn.
NOTA: Com no és época de trompetes, jo les tenia seques, les he hidratat 30min. en un bol amb aigua.
La soja texturitzada la trobareu en herboristeries o en supermercats ecològics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada