divendres, 16 d’octubre del 2015

Xampinyons farcits amb crema de formatge

Els xampinyons es poden utilizar per guarnir un plat com a acomapanyament o bé com a aperitiu calent. Es poden farcir, fregir, fer al forn, al vapor... de mil i una maneres. Doncs aquesta vegada els he farcit amb formatge i els he passat per la planxa. La veritat és que la mescla entre el formatge i el xampinyó és un esclat de sabors que no us podeu perdre.Així que, a què espereu? A la cuina hi falta gent! Salut!




Ingredients
  • 12 xampinyons
  • Tomàquets secs talladets
  • 1 ceba vermella petita tallada petita
  • 1/2 grill d'all tallat
  • 4 c.s. formatge d'untar
  • 1 c.s. oli
  • Romaní picat
  • Sa i oli

Elaboració
  1. Netejar els xampinyons tot pelant-los, mai sota l'aigua.
  2. Tallar-los la cua i coure els barrets a la planxa, és a dir, posar la part còncava cap amunt, al revés de com està la foto.
  3. Barrejar els tomàquets, la ceba i l'all amb el formatge, l'oli, el romaní i la sal.
  4. Un cop els barrets estiguin cuits, girar-los i col·locar la mescla anterior a dins.
  5. Cuinar-ho fins que estigui ben cuit.
  6. Servir ben calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada