Ingredients
- Escarola ecològica
- Tomàquets cherrys ecològics
- 1 taronja de suc
- Suc de mitja taronja
- 1 kiwi
- Magrana
- Raves
- Panses
- Oli de nous
- Vinagre de mòdena
Elaboració
- Netejar bé l'escarola i tallar-la al gust.
- Estovar les panses amb el suc de taronja.
- Pelar la taronja i tallar-la a quadradets o al gust.
- Pelar i tallar el kiwi i desgranar la magrana.
- Muntar el plat posant primer l'escarola i a sobre la resta d'ingredients.
- Si no es té oli de nous, l'oli d'oliva també serveix. L'oli de nous el faig posant un trosset petit d'all en un morter, aixafar-lo, afegir-hi nous i aixafar-les, també. Afegir oli mica en mica i anar remenant amb la mà de morter. És més bo si reposa mínim un dia, agafa tots els gustos.
- Un cop el plat ben muntat, amanir-ho amb l'oli i el vinagre.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: També s'hi pot afegir un rajolí de mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada