divendres, 30 d’octubre del 2015

Amanida de tardor

S'acaba la temporada de l'hort, per tant, és època d'escaroles, i com ja tenim la tardor aquí, una amanida de tardor es posa de meravella. A més, encara no fa tant de fred i les amanides encara vénen de gust. Doncs aquí una amanida amb ingredients de temporada, ben fàcil de preparar, amb una mica d'imaginació es pot treure un gran rendiment d'una escarola. Salut!



Ingredients
  • Escarola ecològica
  • Tomàquets cherrys ecològics
  • 1 taronja de suc
  • Suc de mitja taronja
  • 1 kiwi
  • Magrana
  • Raves
  • Panses
  • Oli de nous
  • Vinagre de mòdena

Elaboració
  • Netejar bé l'escarola i tallar-la al gust.
  • Estovar les panses amb el suc de taronja.
  • Pelar la taronja i tallar-la a quadradets o al gust.
  • Pelar i tallar el kiwi i desgranar la magrana.
  • Muntar el plat posant primer l'escarola i a sobre la resta d'ingredients.
  • Si no es té oli de nous, l'oli d'oliva també serveix. L'oli de nous el faig posant un trosset petit d'all en un morter, aixafar-lo, afegir-hi nous i aixafar-les, també. Afegir oli mica en mica i anar remenant amb la mà de morter. És més bo si reposa mínim un dia, agafa tots els gustos.
  • Un cop el plat ben muntat, amanir-ho amb l'oli i el vinagre.

Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: També s'hi pot afegir un rajolí de mel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada