Ingredients
- 1 cua de rap grosseta tallada a rodanxes
- 4 Patates ecològiques
- 2 tomàquets grossos ratllats
- Oli d'oliva
- Sal i sucre
- Vi blanc
- Brou de peix
- 1grapat Ametlles i Avellanes torrades
- 2 llesques de pa
- Julivert
- 2 alls
Elaboració
- Començarem fent la picadeta; en una cassola, fregir els alls i el pa, fins que quedi torradet i els alls ben cuits.
- Mentrestant, posarem els fruits secs al morter i els aixafarem amb la mà de morter. Tot seguit hi afegirem els alls, el pa torradet i el julivert.
- Posar el brou de peix a escalfar en una olla.
- Pelar i esparracar les patates perquè deixin anar tot el midó, així es couen més ràpid i lliguen millor el plat.
- Fregir-les a la cassola on hem fregit l'all i el pa. Ep, no us passeu amb l'oli, no les volem coure, estem buscant que quedin dauradetes.
- Afegir el tomàquet ratllat, sal i sucre perquè marxi l'acidesa del tomàquet. Tapar i deixar reduir 5min.
- Incorporar-hi el vi blanc i deixar que redueixi, a foc baix.
- Un cop reduït, afegir el brou de peix, ha de cobrir les patates.
- Als 5min de cocció, agafar una mica del suquet de les patates i afegir-lo a la picadeta perquè quedi més suelta.
- Passats 20min. de cocció, posar-hi el peix, prèviament salat, ben repartit per tota la cassola. Tapar-ho i deixar coure durant 10min.
- Als 2min de cocció, afegir la picadeta, remenar bé que quedi ben repartida.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada