Ingredients
- 50gr xocolata negre
- 2 clares d'ou
- 100gr sucre blanc
- 125gr ametlla mòlta
- boletes de xocolata per decorar
Elaboració
- Batre les clares al punt de neu.
- Afegir el sucre a poc a poc, sense deixar de batre, fins que la mescla s'espesseixi i tingui un aspecte brillant.
- Afegir les ametlles mòltes i la xocolata ratllada (jo l'he passada pel robot de cuina).
- Barrejar bé tots els ingredients.
- Escalfar el forn mentre es folra la safata de forn amb paper sulfuritzant.
- Posar la base de la galeta en una mànega pastissera, i formar uns petits cercles sobre la safata del forn.
- Posar una boleta de xocolata al centre de cada galeta.
- Coure-ho a 180ºC durant 13-15min.
- Deixar refredar i...
NOTA: He utilizat la xocolata de "Nestlé Postres" tan per la xocolata ratllada com per les boletes decoratives.
No tinc mànega pastissera, per tant, he format boles amb dues culleres i les he aplastat sobre el paper de forn.
També es pot utilizar sucre moreno, com és el meu cas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada