dissabte, 15 d’agost del 2015

Galetes de xocolata aptes per a celíacs

Aquesta recepta l'he treta del llibre "200 recetas para chocolate", és apte per a celíacs i per a intolerants a la lactosa. Com totes les receptes que publico, és molt fàcil de fer, la única cosa és que s'embruten bastants utensilis però en un moment ho tens tot net. Així que animeu-vos en fer-la amb els menuts de la casa, els hi encantarà! Salut!




Ingredients
  • 50gr xocolata negre
  • 2 clares d'ou
  • 100gr sucre blanc
  • 125gr ametlla mòlta
  • boletes de xocolata per decorar

Elaboració
  • Batre les clares al punt de neu.
  • Afegir el sucre a poc a poc, sense deixar de batre, fins que la mescla s'espesseixi i tingui un aspecte brillant.
  • Afegir les ametlles mòltes i la xocolata ratllada (jo l'he passada pel robot de cuina).
  • Barrejar bé tots els ingredients.
  • Escalfar el forn mentre es folra la safata de forn amb paper sulfuritzant.
  • Posar la base de la galeta en una mànega pastissera, i formar uns petits cercles sobre la safata del forn.
  • Posar una boleta de xocolata al centre de cada galeta.
  • Coure-ho a 180ºC durant 13-15min.
  • Deixar refredar i...
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: He utilizat la xocolata de "Nestlé Postres" tan per la xocolata ratllada com per les boletes decoratives.
No tinc mànega pastissera, per tant, he format boles amb dues culleres i les he aplastat sobre el paper de forn.
També es pot utilizar sucre moreno, com és el meu cas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada