Doncs aquí teniu una altra recepta fàcil i econòmica. Salut!
Ingredients
- 1 carbassó gran ecològic
- 2 pastanagues grosses ecològiques
- 1 ceba mitjana
- 1 grapat de ceps deshidratats
- Formatge emmental
- Oli d'oliva, julivert, sal
- Pebre negre i pebre vermell dolç
Elaboració
- Tallar el carbassó horitzontalment i a racions iguals. Salar-lo i coure'l al vapor.
- Mentrestant, hidratar els ceps en un bol amb aigua. Han de quedar ben coberts.
- Un cop cuit el carbassó, deixar refredar una mica i buidar-lo.
- Pelar les pastanagues i les cebes i coure-ho en una olla amb aigua i l'aigua dels ceps hidratats.
- Preparar una picadeta amb els ceps hidratats i tallats menuts, els alls, el julivert, l'oli, la sal i els pebres, en un morter. Enrossir-la a la paella.
- Passar pel minipimer, al gust, la pastanaga i la ceba bullida, juntament amb la carn de carbassó sobrant.
- Farcir el carbassó, posar-hi l'emmental al damunt i a sobre la picadeta.
- Gratinar-ho.
NOTA: També es pot coure el carbassó al forn, a 220ºC amb romaní, però el vapor és un tipus de cocció en què es preserven tots els nutrients i vitamines i va més ràpid que el forn.
A mi m'han sortit 4 racions, el carbassó era molt gran.
Tan pot ser de primer com de segon plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada