Ingredients
- 1 porro ecològic gran
- 1 ceba ecològica gran
- 2 pomes àcides
- Mantega i oli
- Sal i pebre
- AIgua i llet
- Bacon o pernil salat (Opcional)
Elaboració
- Netejar bé el porro i tallar-lo a juliana. Fer el mateix amb la ceba.
- Posar en una cassola o en un cassó una mica de mantega i oli perquè no es cremi la mantega.
- Mentre es fon, pelar les pomes i tallar-les a quadradets petits.
- Posar els ingredients dins la cassola i deixar-ho coure durant 10-15min. fins que sigui ben tovet.
- Mentrestant, bullir l'aigua.
- Passats els 10-15min. afegir l'aigua bullent i la llet. Deixar coure 10minutets més.
- Passar-ho per la batedora i pel xino.
- Servir ben fred.
- Es pot decorar amb unes fulles de menta o bé acompanyar amb bacon fregidet o pernil salat.
NOTA: Posar més aigua que llet. Es pot utilizar llet de civada o d'arròs, la que es vulgui o es tingui per casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada