Ingredients per 2 pax
- 180gr arròs de pastor
- Aigua
- Escalunya tallada ben petita (opcional)
- Una nou de mantega
- Parmesà al gust
- Oli i sal
Elaboració
- Posar una olla al foc amb aigua i portar-la a ebullició.
- Posar una nou de mantega i oli a la paella i fregir-hi l'escalunya fins que quedi ben transparent.
- Afegir la barreja de l'arròs de pastor (en aquest hi ha ceba, pastanaga, carbassó, bolets i caldo deshidratat). Barrejar perquè s'escalfi i agafi el gustet de l'escalunya.
- Un cop ben impregnat, afegir l'aigua bullent amb una mica de sal.
- Coure-ho a foc fort durant 5min. i després abaixar el foc. Anar afegint aigua un cop se la vagi bevent.
- Als 15min. de cocció, incorporar força parmesà recent ratllat i mesclar cuidadosament.
- Si es vol, també s'hi pot afegir una mica més de mantega, hi donarà més gust i serà més melós.
- Deixar coure 3-4min més.
- Deixar reposar 2-3min i servir. Un cop al plat, s'hi pot afegir més parmesà.
NOTA: No hi poseu gaire sal a l'aigua bullent, un cop la tireu a l'arròs proveu-lo de gust per si en falta, millor que en falti a que en sobri.
L'escalunya és opcional, si no la voleu posar, es posa la mantega i seguidament l'arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada