Ingredients
- 150gr llenties pardines
- 1 grill d'all
- Farigola, romaní, clau d'olor i una ceba
- 1 ceba
- Crema de llet de soja
- Curry
- 1 poma Golden
- Bullir aigua en una olla per coure les llenties. Posar-hi un grill d'all, les herbes i els claus d'olor punxats en una ceba petita. Quan bulli, salar-ho i incorporar les llenties. Bullir durant 40min.
- Mentrestant, tallar una ceba a juliana i una poma a daus.
- Fregir la ceba lleugerament, en una cassola, i incorporar la poma. Deixar coure uns minuts.
- Afegir el curry al gust i la crema de llet necessària. Remenar bé tots els ingredients.
- Afegir-hi les llenties, ja cuites, i una mica del caldo que han fet. Remenar cuidadosament. Deixar fer xupxup durant 5 minutets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada