diumenge, 3 de maig del 2015

Llenties al curry

Una vegada més, una recepta de llenties. Tenia pensat fer l'amanida de llenties però mirant receptes que tinc guardades he trobat aquesta que fa molt que no la faig, en part perquè al meu home no li apassiona el curry, però sempre n'hi poso poc perquè ens agradi a tots. Així que aquí teniu una fàcil recepta que es fa amb 5min, el que més triga és en bullir les llenties, però la resta és un obrir i tancar els ulls. Salut!





Ingredients
  • 150gr llenties pardines
  • 1 grill d'all
  • Farigola, romaní, clau d'olor i una ceba
  • 1 ceba
  • Crema de llet de soja
  • Curry
  • 1 poma Golden
Elaboració
  1. Bullir aigua en una olla per coure les llenties. Posar-hi un grill d'all, les herbes i els claus d'olor punxats en una ceba petita. Quan bulli, salar-ho i incorporar les llenties. Bullir durant 40min.
  2. Mentrestant, tallar una ceba a juliana i una poma a daus.
  3. Fregir la ceba lleugerament, en una cassola, i incorporar la poma. Deixar coure uns minuts.
  4. Afegir el curry al gust i la crema de llet necessària. Remenar bé tots els ingredients.
  5. Afegir-hi les llenties, ja cuites, i una mica del caldo que han fet. Remenar cuidadosament. Deixar fer xupxup durant 5 minutets.
Ja ho tenim llest per menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada