A l'estiu és que el que més de gust et ve i lo bo és que es poden acompanyar de tot tipus d'ingredients. Heus aquí una amb algues. Salut!
Ingredients
- Barreja d'enciams ecològics
- Alga wakame i Nori
- Espàrrecs
- Olives
- Tomàquet cor de bou
- Síndria, pera, paraguayo, alvocat
- Formatge feta
- Oli d'oliva, vinagre balsàmic, tamari
- Netejar bé els enciams, si són de l'hort com és el meu cas, netejar amb molta cura, ja que solen tenir molta terra.
- Hidratar les algues amb aigua durant 10-15min. No posar-n'hi gaire ja que un cop hidratades es fan mot grosses.
- Tallar el tomàquet al gust.
- Tallar la síndria al gust i treure-li totes les llavors. Tallar, també, la pera, el paraguayo i l'alvocat.
- Muntar l'amanida, posar l'enciam al fons del plat i al damunt la resta d'ingredients.
- Es pot fer una vinagreta o bé amanir tal qual amb oli, vinagre i tamari.
- Les vinagretes es fan: 3 parts d'oli per una de vinagre i unes gotes de tamari (opcional), es remena bé i s'hi afegeix una cullerada de melmelada al gust. Normalment la faig amb fruites del bosc o gerds. Es guarden molts dies a la nevera.
- Servir ben freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada