Aquesta vegada tenia ganes de fer algu amb préssec en almívar, d'aquí a poc vindrà la temporada del préssec que tan espero i per treure'm una mica el mono, he pensat en fer aquest senzill pastís, només cal que tinguis 4 ingredients per casa, la resta és bufar i fer ampolles. Us animo a que el proveu, potser no té molt bona pinta però no us enganyo si us dic que és molt bo. Salut!
Ingredients
- 1 pot de préssec en almívar
- 120gr mantega
- 130gr sucre moreno
- 2 ous grans ecològics
- Un raig d'anís
- 40gr de farina d'ametlla
- 1 massa brisa
Elaboració
- Batre enèrgicament el sucre amb els ous fins que dobli el seu volum i quedi una barreja blanquinosa.
- Afegir la farina tamisada a poc a poc i seguir batent.
- Mentrestant, fondre la mantega en una paella.
- Afegir l'anís a la mescla i un cop la mantega sigui fosa, afegir-la, també. Donar unes quantes voltes i reservar.
- Posar la massa en un motlle, punxar-la, posar-hi un pes al damunt (jo hi poso cigrons) i coure-la al forn durant 10min.
- Mentrestant, escórrer el préssec en almívar i tallar-lo a làmines ben fines.
- Treure la massa del forn, retirar els cigrons, posar-hi la mescla i al damunt les làmines de préssec.
- Coure-ho a dalt i a baix amb aire, a 180ºC durant 35min.
- Deixar refredar.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada