dilluns, 6 d’abril del 2015

Pastís de préssec en almívar

Fa molts dies que no penjo res per falta de temps, a més que quan ve el bon temps em ve més de gust sortir que estar a la cuina, les coses com són :)
Aquesta vegada tenia ganes de fer algu amb préssec en almívar, d'aquí a poc vindrà la temporada del préssec que tan espero i per treure'm una mica el mono, he pensat en fer aquest senzill pastís, només cal que tinguis 4 ingredients per casa, la resta és bufar i fer ampolles. Us animo a que el proveu, potser no té molt bona pinta però no us enganyo si us dic que és molt bo. Salut!


Ingredients
  • 1 pot de préssec en almívar
  • 120gr mantega
  • 130gr sucre moreno
  • 2 ous grans ecològics
  • Un raig d'anís
  • 40gr de farina d'ametlla
  • 1 massa brisa

Elaboració
  1. Batre enèrgicament el sucre amb els ous fins que dobli el seu volum i quedi una barreja blanquinosa.
  2. Afegir la farina tamisada a poc a poc i seguir batent.
  3. Mentrestant, fondre la mantega en una paella.
  4. Afegir l'anís a la mescla i un cop la mantega sigui fosa, afegir-la, també. Donar unes quantes voltes i reservar.
  5. Posar la massa en un motlle, punxar-la, posar-hi un pes al damunt (jo hi poso cigrons) i coure-la al forn durant 10min.
  6. Mentrestant, escórrer el préssec en almívar i tallar-lo a làmines ben fines.
  7. Treure la massa del forn, retirar els cigrons, posar-hi la mescla i al damunt les làmines de préssec.
  8. Coure-ho a dalt i a baix amb aire, a 180ºC durant 35min.
  9. Deixar refredar.

Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada