dilluns, 27 d’abril del 2015

Arròs 3 delícies al meu estil

Fa dies que no penjo res, a veure si em poso les piles :) Aquesta vegada va d'arròs, no tenia masses ganes de fer sopar però em venia de gust menjar arròs així que, què més fàcil que bulli arròs i barrejar-ho amb 4 ingrdients que tens per casa? Doncs vinga, a treballar! Salut!





 
Ingredients per a 2 persones 
  • 150gr arròs
  • 300ml aigua
  • 2 ous ecològics
  • 2 grapats de pèsols
  • 1 pastanaga grossa
  • Tamari o salsa de soja
  • Gingebre
  • Sal, sucre, oli d'oliva

Elaboració
  1. Esbandir bé l'arròs amb abundant aigua fins que l'aigua surti ben neta.
  2. Posar una olla al foc amb es 300ml d'aigua i coure l'arròs a foc lent, una mica de sal i tapat  durant 16min. Deixar reposar 2min.
  3. Coure els pèsols amb aigua calenta durant 8-10min.
  4. Mentre es cou l'arròs, pelar i tallar la pastanaga ben menuda. Fregir-la 5min. fins que quedi ben cruixent.
  5. Deixatar els dos ous, tirar-hi sal i sucre. Posar-los en una paella, com si féssim una truita, però sense doblar-la, només deixar-la coure, que quedi ben fineta. donar-li la volta si és convenient.Tallar-la a trossos ben menuts.
  6. Ja només falta barrejar tots els ingredients. A la paella de la pastanaga hi posarem la truita, els pèsols i l'arròs.
  7. Barrejar-ho bé i cuidadosament. Incorporar una mica de tamari i gingebre recent mòlt. Mesclar molt bé.
  8. Servir ben calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Hi pots posar els ingredients que tinguis per casa.
El tamari ja és salat, per tant, quan es cou l'arròs no hi poseu massa sal que no us quedi salat, i no poseu molt tamari que no mati el gust dels ingredients.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada