Ingredients per a 2 persones
- 150gr arròs
- 300ml aigua
- 2 ous ecològics
- 2 grapats de pèsols
- 1 pastanaga grossa
- Tamari o salsa de soja
- Gingebre
- Sal, sucre, oli d'oliva
Elaboració
- Esbandir bé l'arròs amb abundant aigua fins que l'aigua surti ben neta.
- Posar una olla al foc amb es 300ml d'aigua i coure l'arròs a foc lent, una mica de sal i tapat durant 16min. Deixar reposar 2min.
- Coure els pèsols amb aigua calenta durant 8-10min.
- Mentre es cou l'arròs, pelar i tallar la pastanaga ben menuda. Fregir-la 5min. fins que quedi ben cruixent.
- Deixatar els dos ous, tirar-hi sal i sucre. Posar-los en una paella, com si féssim una truita, però sense doblar-la, només deixar-la coure, que quedi ben fineta. donar-li la volta si és convenient.Tallar-la a trossos ben menuts.
- Ja només falta barrejar tots els ingredients. A la paella de la pastanaga hi posarem la truita, els pèsols i l'arròs.
- Barrejar-ho bé i cuidadosament. Incorporar una mica de tamari i gingebre recent mòlt. Mesclar molt bé.
- Servir ben calent.
NOTA: Hi pots posar els ingredients que tinguis per casa.
El tamari ja és salat, per tant, quan es cou l'arròs no hi poseu massa sal que no us quedi salat, i no poseu molt tamari que no mati el gust dels ingredients.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada