Aquesta vegada he fet jo els llegums, en vaig fer forces per poder fer aquestes hamburgueses que feia dies em voltaven pel cap. De fet, totes les hamburgueses de llegums es fan més o menys igual, només cal fer-les amb els ingredients que tens per casa, pel que tens un gran ventall de possibilitats a l'hora d'elaborar-les. Aquí us deixo les meves, esperant que us agradin, no són el que semblen ;) Salut!
Ingredients
- Cigrons cuits que t'hagin sobrat del dia anterior
- 1 porro petit ecològic
- Xampinyons
- Bacon a tires
- 1 ou ecològic
- Farina de cigró
- Pa ratllat
- Oli i julivert fresc
Elaboració
- Aixafar els cigrons amb una forquilla o un robot de cuina.
- Netejar i tallar el porro a juliana.
- Netejar els xampinyons, (només se'ls ha de treure la pell, no s'han de passar per aigua) i tallar-los petits.
- Posar el porro en una paella amb oli. Quan estigui a mitja cocció, afegir els xampinyons i apujar el foc.
- Afegir el bacon i donar-hi unes voltes fins que sigui tot ben cuit.
- Barrejar-ho bé amb els cigrons i el julivert tallat menut.
- Formar boles amb aquesta mescla i aplastar-les.
- Posar la farina en un plat fondo, l'ou deixatat en un altre i el pa ratllat en un tercer.
- Passar les hamburgueses per farina, després per l'ou i finalment pel pa ratllat.
- Coure-les a foc viu.
NOTA: Per fer la base de l'hamburguesa hi podeu posar el que voleu; api, un altre tipus de bolet, pastanaga... el que es tingui per casa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada