A més a més, al ser el dia de la dona, avui ens donarem un capritx! :)
Espero que us animeu en fer-la, és molt molt senzilla, la única cosa que heu de fer és barrejar tots els ingredients, el forn fa la resta, a més a més, és apte per a cel·líacs. Salut!
Ingredients
- 3 ous ecològics
- 75gr sucre
- 250gr formatge tipus El Caserio
- 3c.s. farina de blat
- 2 iogurts naturals
- 1 iogurt de llimona
- Panses (opcional)
Elaboració
- Separar les clares dels rovells.
- Batre els ous amb tots els ingredients, excepte les clares.
- Muntar les clares al punt de neu i afegir-les a la mescla anterior.
- Si s'hi volen posar panses, ara és el moment, després d'hidratar-les una estona amb aigua.
- Posar-ho en un motlle, degudament engrassat si no és de silicona.
- Escalfar el forn a 180ºC i coure el pastís durant 35min.
- Deixar refredar una mica i desemotllar.
NOTA: Perquè quedi ben flonjo, s'han de barrejar molt bé i força estona tots els ingredients, quan més estona, millor. Jo ho faig amb la liquadora.
A l'hora de barrejar la mescla amb les clares, s'ha de fer amb una forquilla i amb moviments de baix a dalt, com si deixatessis un ou, perquè no baixi la clara.
Us pujarà bastant al forn, no patiu, és normal, ja baixarà un cop el treieu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada