dimarts, 3 de març del 2015

Sopa de llenties vermelles

Doncs aquí teniu un altre plat de llenties, és tan bona aquesta recepta que no podia perdre temps en penjar-la. No deixa de ser una simple sopa, però aquesta no us deixarà indiferents, és molt suau i es noten els gustos de tots ingredients incorporats... Com us la venc, eh? Així que, a què espereu? Anem per feina! A fer salut!








Ingredients per 4 persones
  • 100gr llenties vermelles
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 pastanaga
  • Alga Wakame
  • Aigua
  • Oli i sal
  • Tamari (opcional)
Elaboració
  1. Pelar i tallar la ceba en juliana, mentre escalfem l'oli en una olla. Incorporar-hi la ceba.
  2. Pelar i tallar la pastanaga i afegir-la a l'olla. Deixar coure lleugerament.
  3. Esclafar l'aigua en un cassó.
  4. Quan les hortalisses estiguin a mitja cocció, afegir les llenties i donar-hi unes voltes.
  5. Afegir l'aigua bullent.
  6. Afegir un trosset d'alga wakame i deixar bullir 35min. Salar al gust i si es vol, tirar-hi un rajolinet de tamari. Recordeu que és salat, per tant, saleu-ho poc.
  7. Un cop tot cuit, passar-ho pel minipimer i després pel xino.
  8. Servir calent o a temperatura ambient.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: També s'hi pot afegir gingebre i api, però pel meu gust, així està perfecte. Jo no he posat tamari en aquesta ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada