Ingredients per 4 persones
- 100gr llenties vermelles
- 1 ceba tendra petita
- 1 pastanaga
- Alga Wakame
- Aigua
- Oli i sal
- Tamari (opcional)
- Pelar i tallar la ceba en juliana, mentre escalfem l'oli en una olla. Incorporar-hi la ceba.
- Pelar i tallar la pastanaga i afegir-la a l'olla. Deixar coure lleugerament.
- Esclafar l'aigua en un cassó.
- Quan les hortalisses estiguin a mitja cocció, afegir les llenties i donar-hi unes voltes.
- Afegir l'aigua bullent.
- Afegir un trosset d'alga wakame i deixar bullir 35min. Salar al gust i si es vol, tirar-hi un rajolinet de tamari. Recordeu que és salat, per tant, saleu-ho poc.
- Un cop tot cuit, passar-ho pel minipimer i després pel xino.
- Servir calent o a temperatura ambient.
NOTA: També s'hi pot afegir gingebre i api, però pel meu gust, així està perfecte. Jo no he posat tamari en aquesta ocasió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada