Ingredients
- Pollastre farcit
- Trompetes de la mort deshidratades
- 2 cebes mitjanes
- 1 grill d'all
- 4 tomàquets
- Brandy
- Farcellet d'herbes
- All i Julivert
- Avellanes i ametlles torrades
- Oli d'oliva
- Sal i sucre
- Primerament, hidratar les trompetes en un bol amb aigua.
- Mentrestant, escalfar l'oli d'oliva en una cassola i enrossir els trossos de pollastre farcit amb un bon raig de Brandy. Abans que siguin ben rossos, afegir-hi les trompetes, ja hidratades i escorregudes perquè es coguin. Retirar-ho tot.
- En el mateix oli, posar-hi les cebes tallades a quadrats, un grill d'all sense pelar i el farcellet d'herbes (farigola, romaní i llorer sec si no es té el farcellet). Salar.
- Quan la ceba sigui ben transparent i tova, afegir-hi els tomàquets nets i tallats. Salar i posar-hi una mica de sucre per restar acidesa al tomàquet. Deixar coure a foc lent fins que tot estigui cuit.
- Enretirar-ho i triturar fins que quedi una salsa fina. Salar si és convenient.
- Posar la salsa, el pollastre i les trompetes a la mateixa cassola i tirar-hi una mica de l'aigua d'hidratar les trompetes. Deixar fer xup xup.
- Fer una picadeta amb una punteta d'all, julivert, les avellanes i les ametlles torrades. Repartir-ho per sobre.
NOTA: Queda millor si es fa el dia abans, la picadeta tirar-la just al moment abans de servir.
Treure el cordill del pollastre un cop està cuit, és a dir, quan es retira de la cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada