dijous, 15 de gener del 2015

Pollastre farcit a la cassola

No mengem gaire carn a casa, la vermella ens l'hem treta de la dieta i la blanca en mengem, però sense abusar. Haver de preparar el dinar de l'endemà el dia abans, de vegades requereix un master perquè no saps què fer.  A l'estiu és més fácil perquè el menjar fred es posa bé però a l'hivern de vegades se m'acaben les idees. És per això que ahir vaig fer una cassola de pollastre farcit que feia molt que no feia. I siguem clars, les cassoles no és lo meu, però aquest plat reconec que em queda força bé, així que m'he animat en penjar la recepta que espero que us agradi! Salut.


Ingredients
  • Pollastre farcit
  • Trompetes de la mort deshidratades
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 grill d'all
  • 4 tomàquets
  • Brandy
  • Farcellet d'herbes
  • All i Julivert
  • Avellanes i ametlles torrades 
  • Oli d'oliva
  • Sal i sucre
Elaboració
  1. Primerament, hidratar les trompetes en un bol amb aigua.
  2. Mentrestant, escalfar l'oli d'oliva en una cassola i enrossir els trossos de pollastre farcit amb un bon raig de Brandy. Abans que siguin ben rossos, afegir-hi les trompetes, ja hidratades i escorregudes perquè es coguin. Retirar-ho tot.
  3. En el mateix oli, posar-hi les cebes tallades a quadrats, un grill d'all sense pelar i el farcellet d'herbes (farigola, romaní i llorer sec si no es té el farcellet). Salar.
  4. Quan la ceba sigui ben transparent i tova, afegir-hi els tomàquets nets i tallats. Salar i posar-hi una mica de sucre per restar acidesa al tomàquet. Deixar coure a foc lent fins que tot estigui cuit.
  5. Enretirar-ho i triturar fins que quedi una salsa fina. Salar si és convenient.
  6. Posar la salsa, el pollastre i les trompetes a la mateixa cassola i tirar-hi una mica de l'aigua d'hidratar les trompetes. Deixar fer xup xup.
  7. Fer una picadeta amb una punteta d'all, julivert, les avellanes i les ametlles torrades. Repartir-ho per sobre.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Queda millor si es fa el dia abans, la picadeta tirar-la just al moment abans de servir.
Treure el cordill del pollastre un cop està cuit, és a dir, quan es retira de la cassola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada